Home » MAW Finn

DIEPE INDRUK, TROTS EN MOOI: MAKE A WISH WENSVERVULLING VAN FINN!

Wanneer Make A Wish ons benadert voor een wensvervulling kennen we maar een antwoord: Ja natuurlijk, geen probleem en dat gaan we doen! 30 mei hebben we ook weer een mooie bijdrage gedaan aan de dag van Finn, en wat heeft dit stoere mannetje genoten. Zie hier het hele verslag.

MAKE A WISH!

Make-A-Wish.jpg

Wanneer Make A Wish ons benadert voor een wensvervulling kennen we maar een antwoord: Ja natuurlijk, geen probleem en dat gaan we doen! 30 mei hebben we ook weer een mooie bijdrage gedaan aan de dag van Finn, en wat heeft dit stoere mannetje genoten. Lees hier het hele verslag.

 

FREEDOM RUN 2017

Dit jaar vindt de Freedom Run plaats op zondag 22 oktober. De Freedom Run wordt georganiseerd door Stichting 18 september. Vanaf 1945 organiseert Eindhoven jaarlijks een aantal historische, culturele en sportieve evenementen rondom de bevrijding. De Freedom Run is er een van, welke begint en eindigt bij ons!

CROSSROADS

Schermafbeelding2017-06-13om221259.png

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was Noord-Brabant een toneel waar mensen uit de rest van Nederland, maar ook uit andere landen, terecht kwamen. De plek waar levenspaden van mensen elkaar kruisten. Crossroads gaat om het vertellen van deze verhalen over kruis- of keerpunten tijdens de Tweede Wereldoorlog in Noord-Brabant.

PosterTWHO-2.jpg

KAARTVERKOOP 'EN TOEN WAS HET OORLOG...' GESTART

Op 6, 7 en 8 oktober spelen wij in een van onze hangars de indrukwekkende voorstelling: ‘En toen was het oorlog’.

U kunt voor de Try Out voorstelling van woensdagavond 4 oktober kaarten bestellen tegen een gereduceerd tarief.

MAAK KENNIS MET DE SPELERS VAN DIT SPEKTAKELSTUK

Om een indrukwekkende theater productie neer te zetten heb je de juiste mensen nodig, voor EN achter de schermen! Het team van 'En Toen Was Het Oorlog' bestaat uit geweldige mensen, waar we jullie graag mee willen laten kennis maken. Natuurlijk tijdens de voorstellingen, maar juist ook vooraf!

 

GROEPS- OF BEDRIJFSUITJE?

Bevrijdende Vleugels is de perfecte plek voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een familiedag. Combineer jullie bezoek met een van de tientallen activiteiten, zoals een jeep-tour, boogschieten of een bezoek aan onze escape room. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

BFT-1.jpg

ONLINE TICKETS:

COLLECTIE:

PLAN JE BEZOEK:

actklein.jpg

GROEPEN / ARRANGEMENTEN:

Combineer een bezoek aan Bevrijdende Vleugels met een van onze tientallen activiteiten. Samen maken we de juiste invulling voor een geslaagd bedrijfsuitje, familiedag of kinderfeest.

IN THE PICTURE:

Restauratie Harley van 'onze Bas'

Verhuizing Sherman Tank

Achter de schermen: Onze werkplaats!